duminică, 22 aprilie 2007

continut 0 (zero)

back to the writing, after quite an absence. quite amazing absence, avand in vedere ca deja ma obisnuisem sa scriu zilnic, insa in ultima vreme se pare ca am refuzat sa ma gandesc la orice.
sometimes people need a break of consciousness. i did.
cand am inceput acest blog il priveam din perspectiva exterioara, "oare intereseaza pe cineva...?", si cu cat trecea timpul realizam ca cea interioara de fapt e relevanta. blogul, un fel de jurnal public, de fapt e modul de a constientiza intamplari si reactiile sau gandurile pe care le provoaca (at least for me).
de multe ori recitesc unele post-uri, saptamani sau zile mai tarziu, si ma simt atat de "departe" de senzatia ce ma incerca in momentele redactarii, de parca nu eu as fi accea care a scris. alteori revin in exact aceeasi stare - buna sau rea.
de aceasta constientizare insa am simtit nevoia sa ma indepartez o vreme, s-o refuz, s-o evit cu orice pret. "uitarea" e cuvantul magic in viata umana. uitarea e medicamentul sufletului, pasul decisiv spre "insanatosire".
to hell with all the thoughts!!! let them sink deep in the sea of the forgotten! anger keeps overcoming me when coincidences bring them back up and i see them floating on the surface...
sink, sink, sink odata!

5 comentarii:

The Fly spunea...

Da, asa patesc si eu...am blog de doar vreo 5 luni si deja multe din posturi sunt parca din alt film. Oricum, good to see you writing again :D
....................and beautiful new pic !!!!!!

The Fly spunea...

....si sa nu uit....apropo de bloguri, cineva spunea ca ele exista si pentru a spune celorlalti lucruri pe care ne temem sa le spunem direct..Very true.

( " )`[____]* spunea...

@TheFly:
totally agree with the first comment, nu prea vrem noi sa admitem, dar de multe ori apar ceva insinuari prin post-uri :)

feels good to be writing again :D
;)) when is vegas scheduled? :p

( " )`[____]* spunea...

ups... i mean the second comment, haha :)), ciudat cu ordinea asta!

The Fly spunea...

Vegas...hmmm...cand vrei tu...pai apropo, uita-te la acest post:
http://theflyonawall.blogspot.com/2007/01/lets-get-married-lets-go-to-vegas.html

Asculta piesa cu atentie:))